LilySlim Weight loss tickers

onsdag 15 december 2010

Nära-döden-upplevelse

Japp det kan man ju lugnt säga att jag vart med om för  cirkus 2 timmar sen. Gick ut till pannrummet för o göra upp brasan. Tar fram ett veträ och klyver det. Ahhhhhhhhhhhhhhhh! Ut hoppar världens, och då menar jag världens, största svarta äckliga spindel! Jag skrek så jäkla högt så jag trodde Anders skulle höra mej o komma springandes o rädda mej från detta oerhört äckliga kryp. Meeeen det gjorde han inte. Jaaa och medans jag skrek så hann ju den äckliga spindeln springa o gömma sej i huggkubben (visst heter det så? jaja skit samma) Där stog jag panikslagen o tänkte att om jag inte hittar o dödar krypet så kommer jag inte våga gå in i pannrummet  imorn bitti. Så jag började leta, men förgäves. Så jag fick mot min vilja fortsätta klyva några veträn... Och då, när jag tittat ner mot mina fötter så kryper den runt mina fötter!! AAAHHHHH jag skriker igen för full hals o tar skydd ett trappsteg upp. Gode gud har den suttit på mej hela tiden?!! Vill inte ens tänka tanken... Och inte nog med det, den jagade mej när jag tagit ett steg upp. Jag skojar inte, den kom krälande, med sina äckliga långa ben och kropp stor som en femkrona, efter mej. Den tänkte ta mitt liv, men jag hann före. Jag tog yxan o mosade den flera gånger bara för o vara på den säkra sidan! Jag hatar spindlar! Som tur va så överlevde jag detta traumatiska möte men gick därifrån med skakande kropp och en ond hals efter allt skrikande.
.........................

Idag har det blitt lite mer bakande. Gjorde puffkola och rischoklad och schackrutor. Men ett måste är ju saffransskorporna - sååååå goda! Dom har jag inte gjort än, kanske imorn?
Maja har som vanligt bara busat med lillbrorsan som bara skrattar åt hennes tokigheter!

.........................

Tänkte jag skulle ladda upp några bilderna sen i söndags då vi firade Fredde. Det blev inte några kort knäppta där men hos mor o far blev det några bilder.


Vilka gömmer sej under filten...?

Busungar! Dom satt ju aldrig still så jag kunde knäppa. Men då sa
den pedagogiska Jossan: Ahh, såg ni! Det va tomten!
Därav deras ansiktsuttryck...

Kärln min o moi

Moi & Mami

Papi o lillprins

Jag o Jessica jämför vem som har vitast tänder...

Dom två små grisarna!

4 kommentarer:

Jessica sa...

Jag tror vi har lika gula.

tanten sa...

nöff nöff..

Anonym sa...

Fy vilken skräckupplevelse du va me om! Jag som gått min terapi hade nog inte ens klarat av denna situation Ahhh Plötsliga händelser me dessa äckeldjur är inte att leka me. Du gjorde de bra som höll dej kvar. Förresten de va 86 792 i julklänningen. Nästan så man får skämmas ett HELT år har den legat här... Vi hörs nåt snart Kramiiiis J

JennyLagerqvist sa...

kul att äntligen kunna kommentera din blogg!